Helgen kan knappast bli lugnare

Jag har haft det otroligt lugnt och stillsamt i helgen och det känns bra. Märkligt nog har jag inte ens varit ute på hela helgen kom jag på igår men det har varit skönt att " skrota" inomhus.
 
Såg en film med Richard Gere som hette Double. Mycket spännande men det visade sig på slutet att det var så många ryska dubbelagenter att jag inte hängde med i handlingen. För komplicerat.. :-)  Sedan kollade jag på en serie jag börjat titta på och aldrig sett tidigare men för mycket våld för min smak, Prison break så jag ska inte se den mer. Det är som min sambo sade att vad förväntar du dig av en film från ett fängelse... Hann med en film till som handlade om en man som blev med alla sina besparingar när kraschen på Wall Street skedde. Det var våld i den också men mer symboliskt och den var riktigt bra.
 
Jag jobbade några timmar igår men ingen kan säga att jag inte har fått koppla av denna helg. Vilken kontrast mot mina kollegor där det var full fart i Milano och de verkar ha gjort sin drömresa vad man kan se på Facebook. Blir roligt att höra om idag på jobbet.
 
Jag känner mig mer utvilad än vad jag gjorde förra veckan och nu är mitt mål att orka hålla på med min schackträning varje kväll denna vecka.
0 kommentarer